Aby móc cieszyć się dobrą opinią sprzedawanych kurczaków nieprzerwanie dążymy do uzyskiwania najwyższej jakości sprzedawanych produktów.
Dlatego na każdym etapie produkcji mamy stworzone procedury kontrolne HACCP oraz weryfikujemy poziom sanitarny zarówno czystości rąk swoich pracowników jak i produktów oraz wykonujemy badania w niezależnych laboratoriach.
Staramy się zaspokajać wymagania i potrzeby klientów, a troska o zdrowie i zadowolenie klientów jest Naczelną Zasadą Naszego Zakładu.
❖ Zakład uboju drobiu w Lubomierzu
❖ Nowoczesny Zakład Rozbioru w Trzcianie z systemem BRC oraz nowoczesną linią produkcyjną
❖ Hurtownia sprzedaży w Krakowie
❖ Własna sieć transportowa oraz auta chłodnie
❖ Własne fermy oraz współpraca z grupą hodowców
❖ Własna Wytwórnia Pasz
jest gwarancją wysokiej jakości wyrobów produkowanych przez SYSTEM-DROB. Podczas całego procesu uboju i rozbioru rygorystycznie przestrzegane są wymagania przepisów prawnych, zasady dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych GMP/GHP oraz wymagania systemu HACCP.
globalny standard Bezpieczeństwa Żywności gwarantujący wysoką jakość oraz bezpieczeństwo produktów, które oferujemy naszym klientom.
międzynarodowy certyfikat potwierdzający zgodność naszych produktów z najwyższymi standardami.
legalności i jakości żywności – dokument gwarantujący wytworzenie bezpiecznych dla zdrowia, zgodnych z wymaganiami prawnymi oraz z
oczekiwaniami jakościowymi gotowych produktów, które gwarantują zadowolenie i spełnienie oczekiwań naszych klientów.
certyfikat upoważniający do wprowadzenia do obrotu żywności ekologicznej.
certyfikat jakości wyróżniający doskonałej klasy, sprawdzone i pewne produkty rodzime.
Handel materiałami paszowymi, magazynowanie i przeładunek pasz realizowane przez System-Drob P. i W. Łosiowscy, B.Rojowicz sp.j.
spełniają obowiązujące wymagania i warunki normy: GMP+ Feed Safety Assurance Module 2020.